Proces

1.

Wat is de eerste stap?

Ben je van plan een nieuw huis te bouwen? Heeft u een ontwerp maar weet u niet wat u nu moet doen? 

Onze verkoopmanagers kunnen u helpen! 

Stuur ons uw ontwerptekeningen, vertel ons over uw ideeën en wij zullen een gedetailleerd commercieel aanbod voor uw huis opstellen en specifieke project deadlines en de uiteindelijke prijs bespreken.

Na akkoord te zijn gegaan met alle voorwaarden van onze samenwerking, sluiten we een contract.

2.

Ontwerp

Na ondertekening van het contract en ontvangst van het voorschot, starten we het ontwerpproces. Om houtskeletbouw van de hoogste kwaliteit te vervaardigen en te bouwen, is aanzienlijk ontwerpwerk vereist. De ontwerpfase neemt het grootste deel van de fabricagetijd in beslag van een vakwerkhuis.

Bij het ontwikkelen van het ontwerp houden we rekening met de eisen en de overeenstemming van de materialen met de voorschriften, evenals met alle noodzakelijke berekeningen, zoals energie-efficiëntie en sterkteberekeningen.

De voorbereiding en coördinatie van de technische ontwerpdocumentatie duurt gemiddeld ongeveer 4-5 weken.

3.

Productie

Nadat de door de ontwerpers ontwikkelde productietekeningen zijn voltooid en bevestigd, starten we het productieproces.

De geprefabriceerde elementen worden vervaardigd door ervaren professionals die de productieprocessen volgens een nauwkeurig fabricageontwerp voltooien. De kwaliteitscontrole en productieomstandigheden zorgen voor een hoge precisie en kwaliteit van de constructies. De productie van een woonhuis van 150 m2 duurt ongeveer 1-2 weken.

4.

Levering

Wij bieden levering van onze producten aan onze klanten. De geprefabriceerde houten panelen worden zorgvuldig geladen en getransporteerd naar de bouwplaats, waar ze worden gemonteerd. Elk project heeft een gedetailleerd leveringsplan, wat helpt bij het verminderen van de los- en montagetijd.

5.

Montage / constructie

De montage wordt uitgevoerd op vooraf voorbereide funderingen door onze werknemers die professionals uit de industrie zijn, dus er wordt voor gezorgd dat het gebouw wordt gemonteerd in strikte overeenstemming met het ontwerp om een ​​maximaal kwaliteitsniveau te garanderen. De montage van één huis duurt ongeveer 3 tot 5 werkdagen. Na de montage worden de dak- en buitenafwerkingen uitgevoerd om de buitenkant van het huis te voltooien.

Indien gewenst door de klant, kunnen we na de montage en exterieur afwerking het interieur van de woning afronden door de communicatie (elektriciteit, water, riolering en ventilatie) te installeren en de interieurafwerking uit te voeren.